Рецепты для хлебопечки GORENJE BM 900 AL(проверенные), Выпечка без ошибок-советы специалистов!!! |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
Рецепты для хлебопечки GORENJE BM 900 AL(проверенные), Выпечка без ошибок-советы специалистов!!! |
10.10.2010, 14:44
Сообщение
#1
|
||
Участник Группа: Хлебопеки Сообщений: 21 Регистрация: 9.10.2010 Из: ЗАПОРОЖЬЕ Пользователь №: 3508 Спасибо сказали: 11 раз(а) Модель хлебопечки: GORENJE BM 900 AL |
Всем Здоровья и Удачи ! Подарок жене на День Рождения-GORENJE BM 900 AL. Первая буханочка уже печется,очень нужны проверенные рецепты для BM 900 AL хлебушка и кексов. Вопрос : кекс и пасочка-одно и то же или нет?На сайте не понятно-1,5 стол.ложки слив. масла,а в граммах нельзя? Весы зачем?
|
|
|
||
27.11.2010, 22:55
Сообщение
#2
|
|
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 27.11.2010 Пользователь №: 3984 Спасибо сказали: 0 раз(а) Модель хлебопечки: Gorenje BM900W |
Добрый вечер! ОЧЕНЬ НУЖНА ВАША ПОМОЩЬ! Сегодня попробовала первый раз печку: на программе №8 замес, замесила очень хорошее тесто, а на программе №10 попробовала испечь, т.к. делала рулетики с маком нужно было отдельно. В итоге у меня начал работать замес вместо выпекания.... Тен нагревается очень слабо. После 25 мин. замешивания без ножей начинает пищать-скрипеть... БРАК????????????
|
|
|
28.11.2010, 12:06
Сообщение
#3
|
|
Новичок Группа: Хлебопеки Сообщений: 6 Регистрация: 16.4.2010 Из: Украина,Днепропетровск Пользователь №: 2516 Спасибо сказали: 2 раз(а) Модель хлебопечки: gorenje BM900 |
Добрый вечер! ОЧЕНЬ НУЖНА ВАША ПОМОЩЬ! Сегодня попробовала первый раз печку: на программе №8 замес, замесила очень хорошее тесто, а на программе №10 попробовала испечь, т.к. делала рулетики с маком нужно было отдельно. В итоге у меня начал работать замес вместо выпекания.... Тен нагревается очень слабо. После 25 мин. замешивания без ножей начинает пищать-скрипеть... БРАК???????????? У вас перевод МЕНЮ инструкции для GoRENJE 900WAL,а вам нужно для GoRENJE 900W без "AL"-это совершенно разные печки Привожу ниже перевод ВАШЕГО меню,т.е у вас выпечка на 12 режиме: 1. Основна: вимішування, підйом та випікання звичайного хліба. Ви також можете додати інгредієнти, щоб покращити смак хліба. 2. Французька: вимішування, підйом та випікання хліба, що вимагає тривалого часу для підйому. Хліб, що випікається за цим меню, має хрумку скоринку та пухку основу. 3. З цільного борошна: вимішування, підйом та випікання хліба з цільного борошна. Ми не рекомендуємо застосовувати функцію скасування, оскільки це може вплинути на якість хліба. 4. Швидка: вимішування, підйом та випікання хлібини швидше, ніж за основною програмою. Але хліб, що випікається на даній установці, менший за розміром і має тугу основу. 5. Солодка: вимішування, підйом та випікання солодкого хліба. Ви також можете додати інгредієнти, щоб покращити смак. 6. Ultra fast-I: вимішування, підйом та випікання хлібини вагою 600г у найкоротший час.Зазвичай Ваш хліб буде менше і більш круглої форми, ніж при користуванні программою Quick. 7. Ultra fast-II: подібно до програми, зазначеної вище, але розрахована на хлібину вагою 750г. 8. Тісто: вимішування, підйом, але без випікання. Заберіть тісто і робіть з нього булочки, піцу,хліб на парі, тощо. 9. Джем: готування джему або мармеладу. Фрукти чи овочі треба порізати шматочками до того, як покласти їх у тацю для хліба. 10. Тістечко: вимішування, підйом та випікання, але для підйому тіста додається сода або пекарський порошок. 11. Sandwich: вимішування, підйом та випікання сендвічу. Для випікання хліба з легкою текстурою і з тонкою скоринкою. 12. Випікання: тільки випікання, без вимішування та підйому. Можна користуватися для подовження часу випікання на певних установках |
|
|
31.12.2010, 9:22
Сообщение
#4
|
|
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 27.11.2010 Пользователь №: 3984 Спасибо сказали: 0 раз(а) Модель хлебопечки: Gorenje BM900W |
У вас перевод МЕНЮ инструкции для GoRENJE 900WAL,а вам нужно для GoRENJE 900W без "AL"-это совершенно разные печки Привожу ниже перевод ВАШЕГО меню,т.е у вас выпечка на 12 режиме: 1. Основна: вимішування, підйом та випікання звичайного хліба. Ви також можете додати інгредієнти, щоб покращити смак хліба. 2. Французька: вимішування, підйом та випікання хліба, що вимагає тривалого часу для підйому. Хліб, що випікається за цим меню, має хрумку скоринку та пухку основу. 3. З цільного борошна: вимішування, підйом та випікання хліба з цільного борошна. Ми не рекомендуємо застосовувати функцію скасування, оскільки це може вплинути на якість хліба. 4. Швидка: вимішування, підйом та випікання хлібини швидше, ніж за основною програмою. Але хліб, що випікається на даній установці, менший за розміром і має тугу основу. 5. Солодка: вимішування, підйом та випікання солодкого хліба. Ви також можете додати інгредієнти, щоб покращити смак. 6. Ultra fast-I: вимішування, підйом та випікання хлібини вагою 600г у найкоротший час.Зазвичай Ваш хліб буде менше і більш круглої форми, ніж при користуванні программою Quick. 7. Ultra fast-II: подібно до програми, зазначеної вище, але розрахована на хлібину вагою 750г. 8. Тісто: вимішування, підйом, але без випікання. Заберіть тісто і робіть з нього булочки, піцу,хліб на парі, тощо. 9. Джем: готування джему або мармеладу. Фрукти чи овочі треба порізати шматочками до того, як покласти їх у тацю для хліба. 10. Тістечко: вимішування, підйом та випікання, але для підйому тіста додається сода або пекарський порошок. 11. Sandwich: вимішування, підйом та випікання сендвічу. Для випікання хліба з легкою текстурою і з тонкою скоринкою. 12. Випікання: тільки випікання, без вимішування та підйому. Можна користуватися для подовження часу випікання на певних установках Огромное спасибо Вам, Елена! Мне уже из сервисного дали этот ответ! Единственное, что смущает: скрипящий нож. Сегодня еду забирать ХП, протестирую ее там и если все ок, то забираю свою красавицу домой! С Новым годом Вас и всех благ!!! |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 22.12.2024, 20:34 |