Час приготування вийшов, а хліб повністю сирий(((( |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
Час приготування вийшов, а хліб повністю сирий(((( |
12.2.2015, 19:48
|
||
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 12.2.2015 Пользователь №: 18126 Спасибо сказали: 0 раз(а) Модель хлебопечки: moulinex OW200035 |
Доброго вечора! В кого була така проблема, будь-ласка відпишіть!! Ситуація така: хлібопічка була куплена в Італії, перекладу до неї я не знайшла, але методом втика і з допомогою інтренет, я зрозуміла як і що до чого))))...ну тобто засипала продукти, знайшла програму, вибрала вагу і колір, натиснула кнопочку , щоб почався процес...процес почався, вибило на дисплеї 3 години і 18 хв. по автомату (хоча час можна власноруч вводити, я не вводила, бо не знаю скільки), почався заміс тіста, все гарненько замісилось, вистоювалось, піднімалось....процес цього всього тривав якраз ті 3 години...піднялось тісто, набуло форму хліба і хлібопічка пропищала і виключилась))))..а тісто то сире!!!! 3 години місилось і вистоювалось??? а пекти як??????
|
|
|
||
12.2.2015, 20:36
|
|
Активный участник Группа: Супермодераторы Сообщений: 3918 Регистрация: 23.11.2008 Пользователь №: 3 Спасибо сказали: 3110 раз(а) Модель хлебопечки: Orion OBM205 |
Доброго вечора! В кого була така проблема, будь-ласка відпишіть!! Ситуація така: хлібопічка була куплена в Італії, перекладу до неї я не знайшла, але методом втика і з допомогою інтренет, я зрозуміла як і що до чого))))...ну тобто засипала продукти, знайшла програму, вибрала вагу і колір, натиснула кнопочку , щоб почався процес...процес почався, вибило на дисплеї 3 години і 18 хв. по автомату (хоча час можна власноруч вводити, я не вводила, бо не знаю скільки), почався заміс тіста, все гарненько замісилось, вистоювалось, піднімалось....процес цього всього тривав якраз ті 3 години...піднялось тісто, набуло форму хліба і хлібопічка пропищала і виключилась))))..а тісто то сире!!!! 3 години місилось і вистоювалось??? а пекти як?????? Дык вы наверняка выбрали режим "Тесто" (замес теста) - как вариант. Далее вам надо было по шустрому включить режим "Выпечка", раз уж так получилось. Напишите название режима, при котором все это произошло. |
|
|
12.2.2015, 20:44
|
|
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 12.2.2015 Пользователь №: 18126 Спасибо сказали: 0 раз(а) Модель хлебопечки: moulinex OW200035 |
назва програми - pain basique, що в перекладі з французької - хліб основний))))... а тут немає такого як окремо тісто, чи окремо випічка....чи я щось не правильно розумію..... там є 12 програм, 8 з них по хлібу, і 4 -джем і т.д.
|
|
|
12.2.2015, 22:28
|
|
Администратор Группа: Администраторы Сообщений: 8360 Регистрация: 21.11.2008 Пользователь №: 1 Спасибо сказали: 11401 раз(а) Модель хлебопечки: Panasonic SD-2501 |
lenok86, ну выпечка ведь была, или просто тесто сырое осталось? на программе "хлеб" она должна быть. А какие еще есть программы?
|
|
|
13.2.2015, 0:43
|
|
Активный участник Группа: Супермодераторы Сообщений: 3918 Регистрация: 23.11.2008 Пользователь №: 3 Спасибо сказали: 3110 раз(а) Модель хлебопечки: Orion OBM205 |
назва програми - pain basique, що в перекладі з французької - хліб основний))))... а тут немає такого як окремо тісто, чи окремо випічка....чи я щось не правильно розумію..... там є 12 програм, 8 з них по хлібу, і 4 -джем і т.д. Обычно во всех ХП имеется. выпечка - cuisson тесто - pâte есть такие (или схожие)? Спасибо сказали:
|
|
|
13.2.2015, 21:07
|
|
lenok86, ну выпечка ведь была, или просто тесто сырое осталось? на программе "хлеб" она должна быть. А какие еще есть программы? Тісто набуло просто форми хліба і зверху чуть чуть почало припікатись, час вийшов і все.... я зверху пальцем натиснула, вилізло кусок тіста сирого на верх))))..ну тобто зовсім не пропечений був! |
|
|
13.2.2015, 21:15
|
|
Администратор Группа: Администраторы Сообщений: 8360 Регистрация: 21.11.2008 Пользователь №: 1 Спасибо сказали: 11401 раз(а) Модель хлебопечки: Panasonic SD-2501 |
Тісто набуло просто форми хліба і зверху чуть чуть почало припікатись, час вийшов і все.... я зверху пальцем натиснула, вилізло кусок тіста сирого на верх))))..ну тобто зовсім не пропечений був! Странно конечно. Сколько же длилась выпечка по времени? Может другую программу попробовать? |
|
|
13.2.2015, 21:30
|
|
Обычно во всех ХП имеется. выпечка - cuisson тесто - pâte есть такие (или схожие)? Странно конечно. Сколько же длилась выпечка по времени? Может другую программу попробовать? Програма працювала 3 години 18 хв., так було по автомату на 1 програмі..... я потім це ж тісто включила на 8 програму - там пише хліб швидкий (на французькій), знову включився заміс тіста, вимісило трошки по новому, але оскільки там вже зверху трохи підпеклося, то другий заміс просто зробив дирку в нижній частині хліба, але потім включилась пічка і він спікся за годину!!!! Вийшов не поганий хліб, але всередині з величезною диркою від лопатки, що пробувала по-новому замвісити на іншій програмі.)))))... не знаю, буду ще пробувати))))).... [quote name='Kayman' date='13.2.2015, 0:43' post='176427'] Обычно во всех ХП имеется. выпечка - cuisson тесто - pâte есть такие (или схожие)? [/quot може cuisson seule це буде спекти? Перекладач переводить, що то одноразовий випал)))? Може це суто пекти? але чому на першій програмі пише хліб основний? а не просто заміс?...буду пробувати спочатку на першій , як буде сире, то включу тоді ще цю останню (cuisson seule) |
|
|
13.2.2015, 22:31
|
|
Програма працювала 3 години 18 хв., так було по автомату на 1 програмі..... я потім це ж тісто включила на 8 програму - там пише хліб швидкий (на французькій), знову включився заміс тіста, вимісило трошки по новому, але оскільки там вже зверху трохи підпеклося, то другий заміс просто зробив дирку в нижній частині хліба, але потім включилась пічка і він спікся за годину!!!! Вийшов не поганий хліб, але всередині з величезною диркою від лопатки, що пробувала по-новому замвісити на іншій програмі.)))))... не знаю, буду ще пробувати))))).... 1 - это основной хлеб, не замес.може cuisson seule це буде спекти? Перекладач переводить, що то одноразовий випал)))? Може це суто пекти? але чому на першій програмі пише хліб основний? а не просто заміс?...буду пробувати спочатку на першій , як буде сире, то включу тоді ще цю останню (cuisson seule) Рекомендую вам найти программу "французский хлеб". это оптимум (еще длиннее). |
|
|
14.2.2015, 17:18
|
|
|
|
|
15.2.2015, 0:45
|
|
|
|
|
16.11.2015, 19:09
|
|
Участник Группа: Хлебопеки Сообщений: 18 Регистрация: 16.11.2015 Пользователь №: 18726 Спасибо сказали: 1 раз(а) Модель хлебопечки: MOULINEX OW 3101 Имя: Екатерина |
в мами была похожая проблема, оказалось-не правильно выставила програму, но уже хотела идти в магазин. отдавать
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 4.12.2024, 2:15 |